Nieuws

Boodschap van algemeen nut

Prijsaanpassingen Chocolate World

Met deze blog brengen we u op de hoogte inzake algemene prijsstijgingen bij Chocolate World.

Omwille van onze grote strategisch opgebouwde voorraad grondstoffen, inclusief afgewerkte machines en vormen, hebben we het lang volgehouden, maar helaas kan Chocolate World de dans niet langer ontspringen. Het is u uiteraard niet ontgaan dat alles aan een heel snel tempo duurder wordt.

Vanwege de recente en extreme prijsstijgingen van zowel grondstoffen als energie, die vaak tot het vierdubbele zijn toegenomen, zijn wij genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren op een groot deel van onze producten in ons assortiment.

De prijsverhoging beïnvloedt voornamelijk polycarbonaatvormen, ons gamma automatische tempereermachines en gerelateerde opties. Onze nieuwe prijzen zullen in werking treden vanaf 1 juli 2022 en dit zal een prijsstijging van grofweg 10% betekenen.

Voor een gedetailleerd overzicht, wat dit voor u persoonlijk betekent, kan u terecht bij uw contactpersoon bij Chocolate World.

De algemene prijsstijging gaat dus in vanaf 1 juli 2022, maar alle bestellingen die worden ontvangen voor 1 juli worden aanvaard aan uw huidige condities voor zowel machines als vormen.

Voor tempereertoestellen en opties moeten we het “op is op” principe hanteren, maar we kunnen meedelen dat Chocolate World momenteel over een interessante voorraad beschikt van tientallen machines per model (24 - 40 - 60 en 80 kg)

In al die jaren hebben we nooit ingeleverd op kwaliteit en service en dat zijn we ook nu niet van plan!

De race naar de top voor ons beide blijft een weg vol uitdagingen, maar samen geraken we er wel.