Technieken

Belgian Chocolate School

Bent u op zoek naar een individuele opleiding op maat?

Chef Bram staat met de Belgian Chocolate School tot jouw beschikking voor op maat gemaakte lessen.

Zin om jouw chocolade-kennis verder uit te breiden? Wil je graag een kans om bij te leren maar zelf bepalen wat, hoe en wanneer? Dan is dit de uitgelezen moment om actie te ondernemen!

Alle aspecten van producten en creaties in chocolade komen aan bod. Van handmatig tempereren en mouleren tot kunstzinnig beeldhouwen in chocolade tot de tips & tricks van enroberen, decoreren en smakelijke vullingen.

Een cursus die ook je smaakpapillen laat genieten!

Begint het al te kriebelen en kan je niet wachten om een afspraak te maken?

Kom meer te weten over onze opleidingen, of reserveer meteen uw cursus op maat via de Belgian Chocolate School website!

Je kan ons ook contacteren via info@chocolateworld.be of via +32 (0)3 216 44 27 voor meer info of om een afspraak te maken.

Chef Bram staat alvast klaar om zijn kennis en ervaring met jou te delen!