Vormen

Chef's signature vormen

Chef's signature vormen

Chocolate World is blij nu te kunnen aankondigen... The Duel: onze nieuwste signatuurvorm, ontworpen in samenwerking met niemand minder dan de immens getalenteerde Paul Wagemaker.

Deze vorm is een prachtige mix van een glad, glanzend oppervlak met diamantachtige facetten. Het beste van twee werelden zouden we zeggen!

Voor degenen onder u die Paul nog niet kennen, laten we een korte introductie geven.

Paul Wagemaker is een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar ervaring. Hij heeft met veel grote en ambitieuze chefs samengewerkt en tijdens zijn werk als chef in een groot restaurant ontdekte hij zijn passie voor chocolade. In 2017 startte Paul zijn eigen chocoladewinkel "Chocolate Planet", waar al zijn ideeën en creativiteit worden omgezet in prachtige en heerlijk smakende bonbons.

Als chocolatier leerde Paul de producten van Chocolate World kennen, wat uiteindelijk leidde tot een mooie samenwerking.

Paul heeft in 2021 meegedaan aan de wedstrijd "de Beste Bonbon van Nederland" en hij behaalde met trots een plek in de top 10. Naast zijn baan als fulltime chocolatier, vindt Paul het leuk om andere mensen te helpen en zijn kennis te delen door middel van mentorschappen.

Hij verdiende een grote aanhang op Instagram dankzij zijn vele handige online tutorials, smakelijke recepten en prachtige chocoladefoto's.

Bekijk the Duel: referentie CW12060, nu verkrijgbaar.