Chocolate ENG (Kirsten Tibballs) BO090

20,75 € (22,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Chocolate ENG (Kirsten Tibballs) BO090

20,75 € (22,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
Dit is koken met chocolade voor de thuiskok: weelderige, decadente recepten die zowel klassiek als eigentijds zijn. Kirsten Tibballs, door MasterChef Australia "Australische koningin van de chocolade" genoemd, runt een school voor thuiskoks die ernaar streven de delicate kunsten van chocolade en patisserie onder de knie te krijgen. Haar jarenlange ervaring als een toonaangevende chocolatier en een leraar maken haar perfect geplaatst om deze prachtige verzameling recepten samen te brengen voor iedereen met een zoetekauw en een verlangen om indruk te maken op vrienden en familie met grondig toegeeflijke, op chocolade gebaseerde creaties. Chocolade is altijd het hero-ingrediënt en elk recept is ingedeeld in moeilijkheidsgraad: eenvoudig, medium en lastig. Kirsten brengt zorgvuldig elke fase van het proces in kaart met stapsgewijze instructies en bijbehorende fotografie, zodat u het gevoel krijgt alsof u van begin tot eind in de hand wordt gehouden. Van het ultieme recept voor brownies of chocoladekoekjes tot kokos-, frambozen- en chocoladetaartjes, karamelchocolade mousse cake, chocoladecrème brulee, honingchocolade met melkchocolade - dit is chocolade bij zijn weelderige, prachtige best.
 
  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • Engelstalig
Bestel Stel een vraag