One week with Yann Duytsche ENG-SP (Yann Duytsche) BO085

62,26 € (66,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

One week with Yann Duytsche ENG-SP (Yann Duytsche) BO085

62,26 € (66,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
De grote Franse meester Yann Duytsche nodigt je uit om een week door te brengen in zijn werkplaats (Dolç - Barcelona - Spanje) via zijn nieuwe boek, uitgegeven door Grupo Vilbo en So Good ... magazine. Het boek verzamelt de belangrijkste creaties die Duytsche dagelijks in zijn winkel maakt, dus ze zijn meer dan beproefd, echt, niet alleen omdat ze technisch werken, maar ook omdat ze de meest veeleisende witte handschoentests hebben doorstaan: de klanten.
 
Maar One Week with Yann is vooral een manier om deel te nemen aan de creatieve en commerciële filosofie van deze gerenommeerde chef-kok, die zijn activiteit identificeert met de bediening van een restaurant, meer dan met een klassieke banketbakkerij, "wat we hier doen is werken met een gastronomisch gevoel ... Als de klant om 15:00 uur de millefeuille gaat eten, wil ik dat het om 13.00 uur wordt gemaakt. op zijn vroegst ", reageert de chef.
 
Theegerechten, gebak, mousses, ijsjes, bonbons, snoepgoed, snacks, ... worden verspreid in het boek, ingedeeld in hoofdstukken die samenvallen met de dagen van de week. Het is geen experimenteel gebak of prototypen. Het gebakje van Yann Duytsche is een vers gebakje, vers gemaakt, intense smaken, gourmand, gastronomisch, of zoals de auteur graag zegt, "levensgenieter."
 
Kenmerken:
  • Auteur: Yann Duytsche
  • 280 pagina's
  • 65 complete creaties
  • Harde kaft
  • Engelse/Spaanse versie
Bestel Stel een vraag