Nieuws

Advanced Spray Kit

"Advanced Spray Kit"!

Met veel zorg heeft Chocolate World een ultieme “ADVANCED SPRAY KIT" samengesteld die 40 mallen (10 x 4 vormen) bevat die ideaal zijn voor het werken met gekleurde cacaoboters en voor het maken van de meest verbluffende creaties.

Naast onze meest populaire mallen, bevat de kit ook een airbrush die veelzijdig is voor het werken op 0,3 - 0,5 en 0,8 mm, inclusief een kleine en compacte compressor die in staat is om 4 bar of 25 liter lucht per minuut te bereiken.

Verder bevat deze innoverende kit:

  • Een multifunctionele smeltketel van 6 liter die geschikt is voor het smelten van chocolade en/of voor het warm houden van cacaoboter vóór het tempereren.
  • 5 x witte cacaoboters, de rest van ons assortiment cacaoboters x 2.
  • Het "Pralinarium (Editie 4)" boek van Andrey Dubovik dat uitbreidt over kleurtechnieken.
  • Alsook een heteluchtpistool, beschermingsstencils om schoon en efficiënt te werken en 3 Chocolate World schrapers met een flexibel schraapmes.

Mensen die twijfelden om hun vaardigheden met kleurtechnieken te verbeteren en die de overstap willen maken naar een professioneel productieniveau kunnen nu profiteren van een korting van 20% op de volledige inhoud van de kit!

De totale waarde, exclusief BTW en verzendkosten is 2.290,50 EUR terwijl deze kit nu tijdelijk beschikbaar is voor 1.850,00 EUR waardoor je tot 440,50 EUR kunt besparen!

Daarbovenop bieden we een -20% cadeaubon aan die je kan gebruiken voor een cursus naar keuze in de Belgian Chocolate School bij aankoop van deze "ADVANCED SPRAY KIT".

Klaar om je kleurtechniek naar een hoger niveau te tillen?

Je kan bestellen per mail op info@chocolateworld.be of online op chocolateworld.be met de artikelcode "COLKIT”.

Mis deze uitzonderlijke kans niet!