Obsession ENG-SP (Oriol Balaguer) BO061

64,15 € (68,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Obsession ENG-SP (Oriol Balaguer) BO061

64,15 € (68,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
Het spel met woorden in de titel van het boek is duidelijk. De initialen van de auteur zijn het voorvoegsel van een woord dat zijn succesvolle carrière definieert: Obsessie. De betekenis van dit concept waarin we geïnteresseerd zijn, is niet te vinden in het woordenboek. We begrijpen obsessie, gastronomisch gezien, als het onverdraaglijke verlangen dat sommige professionals ervaren en moedigt hen aan om steeds verder te gaan in het streven naar uitmuntendheid.
 
Het soort obsessie waaraan Oriol Balaguer lijdt, wordt in vele verschijningsvormen geprojecteerd. Het is obsessie met kwaliteit, perfectie en een goed gedaan werk, voortdurende verbetering, altijd leren, schoonheid, harmonie en evenwicht, voor de esthetiek en presentatie van zijn creaties, de verpakking in al zijn collecties, ....
 
Al het bovenstaande komt perfect tot uiting in dit nieuwe boek van de universele patissier, uitgegeven door Grupo Vilbo. Een boek waarin Balaguer zijn beste taarten, desserts, petit fours, gebakjes en bakkerij, bonbons, artistieke chocolade, .... In totaal meer dan 80 creaties van onvergelijkbare schoonheid door de hand van een van de grootste scheppers in de huidige zoete keuken.
 
 
  • Engels/Spaans
  • 306 pagina's
Bestel Stel een vraag